Отказ от закупена стока

Отказ от закупена стока:

В качеството си на потребител Вие имате право в 30-дневен срок, считано от датата на доставка, да се откажете от поръчката направена онлайн и да върнете стоката, без да дължите обезщетение или неустойка и без да е необходимо да посочвате конкретна причина. В този случай ХОУММАРТ ЕООД няма никакъв ангажимент да осигури транспортирането на стоката обратно от клиента.

Стоката трябва да е със запазена опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация, книжки и дискове, не трябва да има нарушен търговски вид, да не липсват опаковки, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват лицензионните стикери, както и компоненти от стоката. Стоката трябва да не е била монтирана и да не е била използвана. До момента на обратното предаване на стоката от страна на потребителя, рискът от случайното погиване или повредждане на стоката се носи изцяло от потребителя.


Възстановяване на заплатените суми:

ХОУММАРТ ЕООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6. 

За да ви бъде възстановена заплатената сума е необходимо върнатата стока да е придружена с оригинал или копие на финансов документ, доказващ че е закупена от ХОУММАРТ ЕООД.


Адрес за връщане на стоката при отказ на поръчка:

ХОУММАРТ ЕООД

гр.Пазарджик

ул. Константин Величков 12


Важно: Преди да изпратите стоката обратно е необходимо да се свържете с нас на посочените в сайта телефони, за да уговорите връщането.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Пазарувайте удобно!

Ние ще доставим всяка една поръчка до дома ви напълно безплатно!

ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

Пазарувайте спокойно!

Имате право да проверите пратката си преди да я приемете или платите.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Пазарувайте сигурно!

Ние предлагаме само високо качествени продукти, с от 36 до 60 месеца гаранция.

30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Пазарувайте уверено!

Ако се съмнявате в избора си, ние ще приемем вашата покупка обратно.